Handla en vape utan nikotin

Du som rökare har säkert märkt hur mycket priset har gått upp på cigaretter. Säkerligen är du också medveten om farorna kring rökningen. Dessa två aspekter kanske har lett till ett antal misslyckade försök att sluta röka. Kanske har du provat både nikotinplåster och nikotintuggummin, men de fyller inte riktigt behovet. Då bör du prova en vape. Med dessa elektroniska cigaretter kan du fortsätta i samma vanor som innan, men du drar inte i dig den giftiga röken. Du slipper både tjäran och kolmonoxidet genom att det är vattenånga som du både inhalerar och blåser ut. Det är inte bara positivt för dig, även din omgivning kommer att tacka dig eftersom den passiva rökningen försvinner. 

Genom att handla en vape utan nikotin är dagarna med rökluktande kläder och rökhosta borta. Hålen som skapas i ekonomin för varje ciggpaket som inhandlas elimineras också. Ta chansen till ett rikare och hälsosammare liv du också.

Var hittar du din nya vape?

När du har tagit beslutet är du ett steg närmare ett rökfritt liv. Nu ska du bara bestämma vilken typ av vape som du vill ha. Enklast förklarat kan du välja mellan två modeller (det finns fler mer avancerade också, men de bygger på samma princip). Om du vill ha kvar utseendet av en traditionell cigarett är det ett alternativ. Denna variant består av två delar: Filter (här finns färdigpreparerat med eliquid, dvs smak och antingen med eller utan nikotin) och cigarettdelen (batteri). Då byter du enkelt ut hela filterdelen när innehållet tagit slut och laddar batteriet med usb-kabel. 

Där kan du även hitta modeller som istället för filtret har en behållare. I denna behållare fyller du själv i din eliquid som finns både med nikotin och utan. Oavsett vilken modell du beslutar dig för, kan du köpa din ecigg både i en fysisk butik eller via nätet. Handlar du på nätet kommer du att hitta både förmånligare priser och ett större utbud. Du kan även som morot för att lyckas spara undan alla de pengar som du tidigare lagt på cigaretter, köpa en vape.