Välj en sida

Nu har tävlingen officiellt startat. De kommande 48 timmarna kommer ett lag med tre medie- och designstudenter från Yrgo husera i vår kreativa studio. 

Copywriter Teodor Stig-Matz, Art Director Martin Björkqvist och projektledare Fabian Puregger Copywriter kommer under de närmsta två dygnen att jobba med ett skarpt uppdrag från en hemlig uppdragsgivare. Bidraget ska bland annat resultera i en tryckt annons och en digital lösning. På fredag korar juryn det vinnande laget vars bidrag kommer att publiceras i GP, DN och Sydsvenskan.

– Studenterna ska själva komma på och ta fram sina idéer och Maverick har möjlighet att ge feedback och coacha på ett positivt och konstruktivt sätt, säger Anna-Maria Ölander, CU-Manager på Maverick by Sigma.

Yrgo 48h är en nationell tävling för medie- och designstudenter från hela Sverige. Tävlingen startade 1997 och är ett samarbete mellan Komm, Citypaketet och Yrgo. Sedan förra året står Göteborg som värdstad och i år har de tävlande delats i ett trettiotal lag som placerats ut hos olika byråer. Självklart är Maverick by Sigma med som partner.

– Vi tycker att det är jättekul att få hjälpa studenterna in i branschen och visa hur vi jobbar, vad vi drivs av och hur vi kan förmedla vår passion för kommunikation. Vi har också ett väldigt gott intryck av Yrgo-studenter och har tre medarbetare hos oss som gått på skolan. Yrgo-studenter har ofta bred kunskap och är inte rädda att hugga i, säger Anna-Maria Ölander.

 

Vi har blivit nominerade i Microsoft Partner Awards!

Vi har blivit nominerade och tagit en finalplats i Microsoft Partner Awards tillsammans med SAS - Scandinavian Airlines!   Tillsammans med SAS - Scandinavian Airlines har vi tagit en stark finalplats i kategorin Årets innovativa lösning. Vi är så glada och...

Snart är det dags för årets DME-event!

Den 8 november är det åter igen dags för Apsis årliga event, DME 2018, i Malmö. Dagen kommer bestå av spännande keynotes, breakout sessions och bland annat, en av våra Mavericks; Andreas Cederblad!   "Is your Growth potential broken? Create an experimental...

Storytelling – 5 enkla och framgångsrika kommunikationstips

Vi möts ofta av frågan om vad som är bra storytelling och hur man skapar en bra story. Nedan har jag därför listat fem enkla tips på hur du kan skapa framgångsrik kommunikation! Efter många års erfarenhet av att skriva, presentera och skapa värdeskapande kommunikation...

HubSpot User Groups i Stockholm

Maverick by Sigma är en av två utsedda partnerbyråer som är med och arrangerar träffar för HubSpot-användare i Stockholm. HubSpot User Group (HUG) sker fyra gånger under året och är öppna event för alla användare av HubSpots mjukvara.   #HUGSthlm HubSpot User...

Skapa insikter om dina besökare och öka din konvertering!

Vid arbete med konverteringsoptimering, strävar man efter att få besökare att göra det du vill att hen ska göra på din webbplats. Det kan exempelvis handla om att få en besökare att göra ett köp via en e-handel, en registrering av ett nyhetsbrev eller en delning av...

Vad är Marketing Automation?

Foto: Sunisa Mist. Marketing automation är systemet som förenklar er marknadsprocess och samtidigt hjälper er med leadsgenerering. Hur? Genom att anpassa innehåll utifrån era kunders digitala fotspår.   Många idag tror att ju mer marknadsföring som produceras, desto...

Självhjälpskurs i data, analys och leadshantering

Överväldigad av all data som ska tas fram?  Vi benar ut de grundläggande delarna du behöver ha koll på när det kommer till att analysera data.   Nu ska vi vara riktigt ärliga här. En webbanalys är bland det enklaste du kan sälja. Det är en produkt om går att...

Ny webb för minPension!

Vi på Maverick är så stolta över att äntligen få visa upp vårt arbete tillsammans med Sigma och minPension! Under två år har vi arbetat med en prototypsajt där syftet har varit att tjänstens användare kunnat testa nya funktioner direkt. Ett värdefullt arbete där vi...

UX – Ett recept för att skapa värde | Maverick by Sigma

UX är ett paraplybegrepp som mynnar ut i många grenar och många begrepp. I stort kan man säga att UX-design handlar om att skapa en så bra användarupplevelse som möjligt. Nedan förklarar vi begreppet, nyttan och värdet!   Vi arbetar dagligen med att guida...

Läs allt om Inbound 2018, årets HubSpot-event, hos oss på Maverick

Det är dags för Inbound igen, som vanligt en pöl bort i Boston, USA. Från tisdag den 4 september till fredag den 7 september ska mellan 20 till 30,000 marknadsförare, säljare, analytiker, growth hackers och andra digitala innovatörer mötas i konferanslokaler. För er...
Share This