Välj en sida

 

Hur är det egentligen att jobba på Maverick? Det är alltid olika faktorer som påverkar. Hur arbetar ledningsgruppen? Hur är din närmsta chef och dina kollegor? För att du ska få en känsla av vilka vi är, vad vi gör och hur vi gör det, har vi intervjuat våra byråchefer. Först ut är Linda Woxneborn i Göteborg.

Första frågan Linda, hur är det att jobba på Maverick, som ständigt utvecklas?

­– Det är utmanande med tidvis högt tempo, och galet roligt. Det är inte alltid lätt men vi är ett härligt gäng som vill framåt och strävar mot samma mål.

Hur ser du, som byråchef i Göteborg, på framtiden för Maverick?

Vi både utvecklas i vårt erbjudande och växer i vår kompetens på Maverick. Vi har högt satta mål som vi stadigt rör oss mot tillsammans med våra fantastiska medarbetare. I och med våra medarbetare, vårt sätt göra strategier till verklighet, vår kultur och vårt partnerskap vi bygger tillsammans med våra kunder, ser framtiden otroligt spännande ut. Att vi tillhör Sigmakoncernen är även det en stor möjliggörare för oss.

Vilken företagskultur vill du ska råda och vad görs för att skapa den?

Vi jobbar för en inkluderande företagskultur som skapar engagemang och delaktighet hos medarbetarna. Vi jobbar aktivt med feedback och teamutveckling. Vi har också kontinuerliga workshops med medarbetarna för att lyssna in hur de vill att Maverick ska utvecklas och hur de kan bidra till det.

Vi arbetar agilt i ledningsgruppen med månadssprintar och boards som vi delar med personalen. Där kan de lägga in tankar, funderingar och idéer i backloggen. En annan viktig del är att vi satsar på att lära av varandras kultur genom bland annat kompetensgrupper och inspirationsluncher som drivs av medarbetarna.

Varför ska man börja jobba på Maverick?

Vi är ett bolag som gör en fantastisk resa där allt är möjligt. Och samtidigt som vi gör resan, har vi en struktur för hur vi ska ta tillvara på medarbetarnas kompetens och utveckla den genom partnerskap med utbildningspartners, samt genom att lära av varandra kultur. Våra kunder är ett stort antal fina varumärken där vi arbetar med utmanande uppdrag.

Att arbeta i team är en stor del av vardagen hos oss och vi satsar på teamutveckling.  Enligt vår medarbetarundersökning, tycker 97% av alla på Maverick att vi-känslan med kollegorna är mycket hög. Vi firar så ofta vi kan och åker på grymma byråresor!

Tack Linda för svaren! Om du också vill bli en Maverickare eller har en fråga till någon av oss, hittar du kontaktuppgifter till oss nedan.

Peter Knapp

Chief Operating Officer Stockholm

+46 708 85 03 03

peter.knapp@sigma.se

Tina Rudin Kaikkonen

Business Manager Maverick South

+46 739 28 36 32

tina.kaikkonen@sigma.se

Linda Woxneborn

Unit Manager Gothenburg

+46 702 66 93 05

linda.woxneborn@sigma.se

Share This