Välj en sida

Nu söker vi en teamchef till Maverick by Sigma

22

mars, 2018

Maverick är en av Sveriges högst rankade digitala kommunikationsbyråer och söker nu en ny Teamchef som vill vara med på resan framåt. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från arbete på reklambyrå, digital byrå eller annan liknande konsultverksamhet och som har arbetat i en coachande roll där teamutveckling har stått i fokus. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Hur ser rollen ut?

I rollen som teamchef på Maverick ansvarar du för en grupp kreatörer med olika profiler som till exempel UX, social media producer, AD och copy. Du ansvarar för arbetsfördelning, arbetsledning, coaching av medarbetare, coachande löne- och karriärsamtal, beläggning samt att driva byrån framåt. Du har vana vid kundkontakter och är resultatfokuserad.

Du är med i den lokala ledningsgruppen och deltar i beslutsfattande på lokal nivå.
Maverick by Sigma är en digital kommunikationsbyrå som arbetar i framkant när det gäller att skapa framtidens digitala lösningar. Vi är en del av Sigmakoncernen och har ett tätt samarbete med Sigma IT Consulting. Vi sitter i inspirerande lokaler på Lindholmen i Göteborg.

Din bakgrund

Du arbetar idag på reklambyrå, digital byrå eller liknande konsultverksamhet och har antagligen börjat som kreatör eller produktionsledare för att sedan gå vidare till en roll som projektledare eller teamledare, men söker nu nästa steg. Du har tidigare erfarenhet av att utveckla och driva team vilket har gjort dig till en resultatfokuserad person med god förmåga att hantera människor.

Du har ett stort driv och brinner för organisationer som är på en tillväxtresa. Du är också resultatinriktad och har passion för affärer, samtidigt som du trivs i en miljö där du själv får möjlighet att vara med och sätta processer och rutiner.

Som person är du genuint intresserad av andra människor och har en unik förmåga att driva kreatörers nyfikenhet och kompetens framåt. Samtidigt förstår du affären och är bekväm med att hantera frågor relaterat till det. Vidare är du positiv, driven och empatisk.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare albin.ljungquist@sigma.se

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Share This