Välj en sida

Vi söker UX-designer, ansök idag!

22

februari, 2018

Maverick by Sigma söker nu UX designer med goda kunskaper inom användarvänlighet, design och skapa förståelse för verksamhetsnyttan. I denna roll arbetar du som konsult på vår digitala byrå både i projekt inhouse och ute hos kund. Vi söker dig som har ett stort intresse för UX och vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus. Vill du vara med på resan?

Hur ser rollen ut?

I rollen som UX designer kommer du att arbeta i varierande projekt där du får vara med och påverka och utveckla efter kundernas behov. Du kommer att arbeta tätt med frontend utvecklare, AD och projektledare för att bygga användarvänliga system och sidor.

Din bakgrund

Vi söker dig som har förmågan att se helheten för att förstå kundens behov och användarnas perspektiv. Du trivs med att entusiasmera andra och visa på möjligheter med digitalisering och digitala användargränssnitt. Du är genuint intresserad av att skapa användarvänliga tjänster, som skapar både kund och verksamhetsnytta. . Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred uppsättning stora och små kunder i Göteborgsområdet.

För att passa i rollen har du:

  • Relevant utbildning inom UX/interaktionsdesign
  • Erfarenhet av något av följande verktyg: Sketch, XD eller Invision
  • Illustrator samt Photoshop
  • Ha arbetat med wireframes och skapat prototyper
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

För att passa i gruppen tror vi att du är nyfiken och tycker om att prova nya saker och inte rädd för att misslyckas och utvecklas. Vi ser gärna att du gillar att bidra med din kunskap och din erfarenhet.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Vilka är Maverick by Sigma?

Maverick by Sigma är en digital byrå som ser ljust på framtiden. Vi har ökat vår omsättning med 300 % på bara två år och uppdragen fortsätter rulla in. I Göteborg har vi idag bred kompetens inom digital kommunikation, då uppdragen bara blir fler och större blir du en efterlängtad resurs där du direkt kommer att kunna sätta igång med intressanta uppdrag. Totalt på maverick är vi idag ca 80 personer som skapar prisvinnande kommunikation, appar, webbsidor, e-learning, intranet, e-handel mm. Maverick är en del av Sigma IT Consulting vilket ger oss trygghet, styrka och teknisk bredd med spetskompetens. Samtidigt som vi har den kreativa byråns frihet.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in dina frågor och ansökan till Linda Woxneborn


linda.woxneborn@sigma.se.

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Share This