Välj en sida

Maverick by Sigma rekryterar ny digital strateg!

10

januari, 2018

Strategen Andreas Cederblad går till Maverick by Sigma.

Strategen Andreas Cederblad går till Maverick by Sigma och kommer att ansvara för flera större projekt.

– Maverick by Sigma är en spännande och intressant arbetsplats som skapar många möjligheter för mig att fortsätta utvecklas inom både teknik, innovation och kommunikation. Utvecklingen inom datadriven marknadsföring går snabbt och det är en utmaning för många företag att koppla ihop formell och informell data och här ser jag många möjligheter tillsammans med Maverick, säger Andreas Cederblad.

Senast kommer Andreas Cederblad som Innovation Manager från NE Sverige AB, dessförinnan Resultify samt Bonnierägda HD-Sydsvenskan/8till5.se i roller inom digital intäktsoptimering, digitala kommunikationslösningar, innovation, strategier och datadriven marknadsföring.

– Några trender som jag tillsammans med våra Growth Driven Marketing-teams kommer att hjälpa våra kunder med är att bland annat lyfta den digitala hygiennivån för att de ska kunna ta de rätta digitala stegen så enkelt som möjligt. Det räcker inte längre med bara Google Analytics eller att se varje marknadsföringsdisciplin som sin egen silo, säger Andreas Cederblad. Vi måste sudda bort prestigen och förstå, tolka och agera tillsammans som ett team på den data vi har tillgänglig.

– Vi är glada och stolta över att igen kunna stärka upp vårt team ytterligare och ge våra kunder ännu större möjligheter kring digitala tjänster. I Malmö har vi stort fokus på bland annat Life Science, retail, UX, digital innovation samt e-hälsa. Här är Andreas en stor tillgång, säger Tina Rudin Kaikkonen, Business Manager Maverick by Sigma i Malmö.

– Andreas blir ett värdefullt tillskott till vår stora satsning att ta lead inom Growth Driven Marketing-tjänster. Han kommer att utgå från Malmökontoret men verka nationellt och säkerställa att kunder i hela landet får maximal nytta av sina marknadssatsningar, säger Henrik Askervi, Head of Maverick by Sigma.

För mer information om Mavericks Growth Driven Marketing, se https://maverickbysigma.se/growthdrivenmarketing/

För mer information:

Henrik Askervi
Head of Maverick by Sigma
Tel 070-689 42 99
henrik.askervi@sigma.se

Tina Rudin Kaikkonen
Business Manager Maverick by Sigma
Tel +46 739 28 36 32
tina.kaikkonen@sigma.se

Share This