Välj en sida

Maverick by Sigma är nominerad till Årets Byrå!

22

december, 2017

För tredje året i rad är den digitala kommunikationsbyrån Maverick by Sigma nominerad till Årets Byrå. 

Det är byråernas kunder som bedömer sina samarbetspartner inom en rad parametrar, som kreativitet, strategisk kompetens, digital förmåga, proaktivitet och engagemang.

–Vi är stolta över nomineringen. Detta är den finaste nominering man kan få då det är våra kunder som gör bedömningen säger Henrik Askervi, ansvarig chef för Maverick by Sigma.

-Att vara nominerad till Årets Byrå för tredje året i rad är hedrande och visar att våra kunder uppskattar det arbete vi gör och att vi bidrar till en bättre morgondag. Nu hoppas vi på att bli Årets Byrå fortsätter Henrik Askervi.

Nomineringen gäller för Årets Byrå inom kategorin Digitalbyråer +25 Mkr.

Om Årets Byrå

Tävlingen Årets Byrå genomförs av Regi och är Nordens största branschstudie vilken genomförs för 18:e gången i Sverige. Årets Byrå utser bästa byrå i 15 kategorier. Vinnare i varje kategori är den byrå som får högsta totala betyg i de enkätsvar som inkommit från kunderna. Över 300 kommunikationsbyråer i Sverige och Norden utvärderas av sina kunder. Årets Byrå 2018 i Sverige presenteras den 21:a februari på Münchenbryggeriet i samarbete med Resumé.

För mer information

Henrik Askervi

Head of Maverick by Sigma

Tel 070-689 42 99

henrik.askervi@sigma.se

Beatrice Silow

Kommunikations- och kulturchef på Sigma IT Consulting

Tel 070-379 15 06

beatrice.silow@sigma.se

 

 

Share This