Välj en sida

Upprop till fastighetsbranschen – våga digitalisera mera!

05

januari, 2017

Ibland jobbar vi med kläder, ibland med läkemedel, lastbilar, möbler, smörj- och rengöringsmedel, pensioner, försäkringar, eller något helt annat.

Det gemensamma för våra kunder är att alla har en kommunikationsutmaning som oftast är kopplat till att en viss målgrupp behöver uppnå en kunskaps-, attityd- eller beteendeförändring. Kommunikation är ett mäktigt verktyg och använt på rätt sätt kan de hjälpa våra kunder att uppnå även de svåraste målen.

Nördig passion för det vi gör

Det gemensamma för oss på Maverick är att vi har en nördig passion för det vi gör och vi gillar att trycka händerna ner i myllan för att få saker gjorda. Vi kan kommunikation ända från den strategiska konceptutvecklingen till tekniska detaljer i de digitala lösningarna, eller pedagogiken bakom mänskligt lärande och beteendeutveckling.

I höst har vi fått förmånen att djupdyka in i fastighetsbranschen. Företaget Incit, som utvecklar heltäckande fastighets- och ekonomisystem anlitade oss för att hjälpa dem fira sitt 50-års jubileum med en varumärkesstärkande kommunikationskampanj till sina kunder.

Incit utgår alltid från kundens behov när de utvecklar sina system. De inser att utan kundernas input och feedback hade de inte varit där de är idag. Samtidigt vill de blicka framåt och utmana fastighetsbranschen att våga ta steget till att digitalisera sin verksamhet ytterligare. Därför skapade vi huvudbudskapen:

 

Tack för de 50 första åren!
Tillsammans digitaliserar vi fastighetsbranschen för framtiden.

 

Kampanjen lanserades på Incitdagarna, Incits årliga event för kunder. I samband med eventet gjorde vi ett antal olika kommunikationsaktiviteter både före, under och efter. Som avslut av kampanjen och avstamp för framtiden gjorde vi filmen ”Våga digitalisera mera”, där Incit utmanar och stöttar fastighetsbranschen att digitalisera för framtiden”

 

Läs mer om Incit här:
www.incit.se

Till er som läser detta – se filmen och dela vidare på Facebook eller LinkedIn till de du tycker behöver damma av sig och utmanas att våga digitalisera mera!

Over and out.
Anton, Linnéa, Katarina, Micke, Malin och Kajsa

Share This